donderdag 6 februari 2014

Ook Stacey Rookhuizen en Tim Haars in AVRO's 'Atlas'

Ook Stacey Rookhuizen en Tim Haars in AVRO's 'Atlas'

De laatste zes kandidaten van het tweede seizoen van het AVRO-programma 'Atlas' zijn bekend. Stacey Rookhuizen, Tim Haars, Robert Schoemacher, Tess Milne, Yootha Chi Wong-Loi-Sing en rapper Brace maken het deelnemersveld van het programma compleet.

In 'Atlas' reizen in totaal twaalf kandidaten af naar Suriname, waar zij in de voetsporen treden van de vroegere goudzoekers. Lauren Verster presenteert het avonturenprogramma, dat vanaf eind augustus 2014 te zien is bij de AVRO op Nederland 3. Voormalig Playboy naakt model Stacey Rookhuizen maakt de cast dus vol.

De andere zes kandidaten die eerder bekend werden gemaakt door de omroep zijn Bob de Jong, Kimberley Klaver, Negativ, Tim Murck, Frieda Mulisch en Shary-An.

De tweede editie van de avonturenserie 'Atlas' speelt zich af in Suriname. De adembenemende wedloop begint in Fort Nieuw-Amsterdam nabij Paramaribo en voert de avonturiers te voet en per boot door dichte regenwouden op zoek naar de goudkuilen in het zuiden. In elk van de tien etappes strijden twee teams om een stuk van de 'Atlas': de kaart die uiteindelijk de vindplaats zal prijsgeven van 'het goud uit het regenwoud'.

'Atlas' is vanaf eind augustus te zien bij de AVRO op Nederland 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten