zondag 7 december 2014

Debuut Yvonne Coldeweijer als Campinglife-babe

Debuut Yvonne Coldeweijer als Campinglife-babe

Het nieuwe seizoen van Campinglife kent wederom een nieuwe presentator. Want nadat René Pluijm en Gigi Ravelli elk een seizoen naast Sander Janson presenteerden, is het nu de beurt aan Yvonne Coldeweijer, de vroegere Keet van Telekids. En Yvonne heeft er zin in!

“Fantastisch om dit voor het programma Campinglife te mogen doen. Als kind heb ik vele zomers gekampeerd, dus ook dat voelt voor mij al erg vertrouwd.”

Sander en Yvonne beginnen hun trip op de Spaanse camping La Torre del Sol, gelegen aan zee op een klein uur van Barcelona. Met een kampeerplek aan het strand waant Yvonne zich nog net niet in het paradijs. Bovendien gaat ze op pad, en dan nog wel voor een culinaire zeiltocht op zee.

Sander ontdekt op zijn beurt met twee jonge campinggasten per mountainbike het bijzondere achterland van de camping. Die inspanning wordt beloond met een bourgondische wijnproeverij, waarbij ook de ouders van Sanders fietsmaten aanschuiven. Terug op de camping steekt Sander enthousiast de handen uit de mouwen om Yvonne en de gasten te verrassen met zijn Spaanse kookkunsten.

Campinglife, 18.55 uur, RTL 4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten