maandag 18 augustus 2014

Vrijgezelle Sandra Schuurhof zwanger van haar eerste kindje

Vrijgezelle Sandra Schuurhof zwanger van haar eerste kindje

Sandra Schuurhof (42) is zwanger van haar eerste kindje. En de sexy presentatrice heeft onlangs haar relatie verbroken...

„Het kindje is zeer welkom en ik ben dan ook erg blij met deze zwangerschap, ook al hebben mijn partner en ik in goed overleg, een paar maanden geleden, onze relatie beëindigd”, zegt ze tegen Shownieuws.

Sandra, die in december is uitgerekend, blijft voorlopig aan het werk voor SBS. „Ik voel me heel goed en energiek. Pas daarna ga ik in alle rust genieten van een nieuwe fase in mijn leven”.

Sandra's ex-partner is Hans Luiken. Hij heeft een bedrijf in Groningen, waardoor ze niet continu bij elkaar over de vloer kwamen. Afgelopen zomer waren de twee nog samen op Ibiza. Toen was Sandra al in verwachting.

Sandra Schuurhof wil niet in Playboy

Sandra Schuurhof moet er niet aan denken om bloot te gaan in mannenblad Playboy. Dat vertelt de SBS 6-ster vandaag in De Telegraaf. Schuurhof vindt het een slecht plan. “Hoewel het mij wel leuk lijkt om mooie foto’s van mezelf te hebben, wil ik die niet met de rest van Nederland delen. Zie je het al voor je, dat je zonder kleren in het blad staat en de volgende dag een gesprek met onze Koning hebt? Dat kan gewoon niet. Ik wil graag geloofwaardig overkomen. Ik werk er tenslotte hard voor.”

Bovendien is Schuurhof druk genoeg om zich druk te maken over een Playboy-shoot. “Naast Hart van Nederland, Wakker Nederland, het nieuwe SBS6-programma Geld maakt gelukkig en mijn werk als royaltyjournaliste, schrijf ik ook een wekelijkse column in het magazine Vrouw.”

Het is een stuk drukker dan bij RTL, waar ze royaltyverslaggever was. “Gelukkig krijg ik bij SBS ook de ruimte om er iets mee te doen. Bij Hart van Nederland is een Koninklijk-Huis redactie opgericht, waarin ik veel vrijheid heb gekregen.”

Sandra Schuurhof zwanger

Babynieuws in entertainmentland! Sandra Schuurhof is in verwachting van haar eerste kindje.

In een persbericht laat Sandra weten dat ze zich zeer verheugd op de komst van de baby in december.

"Het kindje is zeer welkom en ik ben dan ook erg blij met deze zwangerschap", aldus de presentatrice. Opvallend detail is dat Sandra en haar vriend al een paar maanden geen setje meer zijn. "Mijn partner en ik hebben in goed overleg, een paar maanden geleden, onze relatie beëindigd."

De komende maanden is de royaltydeskundige nog volop te zien bij SBS. "Ik voel me heel goed en energiek. Pas daarna ga ik in alle rust genieten van een nieuwe fase in mijn leven."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten