dinsdag 8 april 2014

Nicolien Kroon nieuwe weervrouw RTL

Nicolien Kroon nieuwe weervrouw RTL

Met Nicolien Kroon is het team van RTL Weer & Verkeer compleet. Op 29 april 2014 start het laatste nieuwe weergezicht met haar eerste uitzending bij RTL Z.

Bovendien verzorgt ze de weerupdates bij Buienradar. Later deze week is Nicolien te zien bij het 'RTL Ontbijtnieuws' en in de toekomst in de avond na het 'RTL Nieuws' en 'Editie NL'.

Nicolien Kroon (35) is meteoroloog en werkte voorheen bij de Koninklijke Luchtmacht. Na een loopbaan van 15 jaar bij Defensie in verschillende functies verruilt ze het uniform voor presentatie op televisie.

Het presentatieteam van RTL Weer & Verkeer bestaat uit Helga van Leur, Peter Timofeeff, Amara Onwuka, William Huizinga en nieuwkomers Jennifer Faber en Nicolien Kroon.

Nicolien Kroon: 'Ik heb met veel plezier bij Defensie gewerkt, maar na 15 jaar waag ik de sprong in het diepe. Nu kan ik niet alleen Defensie van de nodige weerinformatie voorzien, maar heel Nederland. Het weer is het gesprek van de dag en ik heb enorm veel zin om daar mijn steentje aan bij te dragen.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten